detlillaaventyret

Vecka 11

Kategori: Allmänt

Så har ännu en vecka passerat.. Vart tar tiden vägen?! Redan slutet av mars...



Trädgården fortsätter att blomma, i veckan var det så varmt och vindstilla att folk gick runt i bara t-shirt, låt det fortsätta såhär, inga mera snö!



I torsdags gjordes en riktig utmaning, jag var på obduktion. Efter att ha anmält mig ca sådär 4 gånger utan framgång så blev det "äntligen" av. Väldigt intressant, fick ett helt nytt perspektiv på hur organen samverkar i kroppen. Spontant undrar man ju hur allt får plats i kroppen. Minst trevligt var tömningen av maginnehållet, men i övrigt var det inte så farligt.. 



Bebis har varit mindre trevlig mot den lille de senaste dagarna och den lille har ylat o kissat omkring, kastreringsdags... När vi tog honom från djurhemmet skulle han vara kastrerad men de hittade bara en kula så vi skulle vänta tills den andre "föll ned". Nu verkade så vara fallet så Pontus lämnade in honom, dock hade inte kulan fallit ned utan de öppnade upp honom via magen och tog ut den. Lill stackaren fick en strut på sig då han har några stygn på magen. Om 10 dagar ska stygnen bort.



I början av veckan tog vi ut kissarna på en gemensam prommis/lekstund. Pontus härjade omkring o tog massa fina kort :)




En stilig Bebis

Kommentarer

  • Bebis fan säger:

    En härlig morbid blandning av bilder. obdukton, katter och blommor

    2012-03-22 | 16:39:25

Kommentera inlägget här: