detlillaaventyret

Ett tecken

Kategori: Allmänt

Man vet att man är gammal när man efter en dags shopping enbart kommer hem med en stor påse med produkter från apoteket...

Ledig

Kategori: Allmänt



Var ledig nu på måndagen med så jag passade på o njuta av det härliga vädret! Låg o solade o några timmar o velade fram o tillbaka om jag skulle doppa mig eller inte. Blev inget dopp denna gång. Ville inte stå o mesa mig vid bryggan alldeles själv ;)

Helgen

Kategori: Allmänt

Nina skulle komma hit till kalmar o hälsa på, men vår tajming med hennes lediga tider o mina blev inte särskilt bra så istället för att hon kom hit så blev jag uppflugen till stockholm över helgen. Fredagskvällen spenderades hemma hos Nina o Igor med alla barnen o grannar, lördagen blev det lite shopping i Nacka forum (inte för mig dock, för så fort jag har bestämt mig för att jag ska få shoppa något så hittar jag såklart inget!) o under lördag kväll fick jag o Nina "egentid". Vi var iväg på Bistraud i Grisslinge, super mys! Åt gott o snackade massa skit :)
Söndag blev det lite solning innan jag tog bussen hem till lille Kalmar igen.



Förrätten bestod av ankbröst med getostpannacotta, rostade rödbetor o pinjenötter :)



Istället för efterrätt tog vi en varmdrink i baren, jag tog en som hette "Marsh-Malloy" (Kaluha, Mörk rom, varm nougatchoklad, marshmallows) Yuuuuuum säger jag!!

Bilder från Ninas 40 års fest

Kategori: Allmänt



Kvällen började med frågesport om födelsedagsbarnet



Far o son, lika som bär






Pontus höll tal under middagen



Pontus syster Mikaela, Pontus o Nathalie



Barhäng



Ännu mera barhäng



I bilen påväg hem ;)