detlillaaventyret

Veckan som gått :)

Kategori: Allmänt



Tentaplugg ute i solen, hade tenta både fredag och lördag. Här är det lunch pause m Lisa o Pontus :)



Tentan på fredagen kändes bra, får resultatet om ca 3 veckor. Tentan på lördagen gick tyvärr inte så bra, läkemedelsberäkningen, hade 8 rätt av 10 möjliga och måste ha 9/10 minst första gången, sen är det 10/10 som gäller. Men men, bara slarvfel så nästa gång sätter jag den :)



Bebis o Elvis börjar äntligen komma överens igen. Ute busar de för fullt :)



På fredagen fick vi besök av Pontus pappa Igor o hans fru Nina. De stannade över helgen :)



Fredagen blev relativt lugn för Nathalie o Pontus men på lördagen festade vi till det. Nina lagade god mat och vi drack vin! 



Lika som bär, Pontus o Igor.



På söndagen firades våffeldagen hemma hos Anna, efter tre våfflor var mådde alla såååå illa, soffläge någon timme med massa skitsnack behövdes för o ladda om inför nya kursen som började direkt på måndag.



Plugg motivationen har lite svårt att infinna sig för oss allihopa nu så belöning är A och O. I tisdags passade vi på o grilla i sann sommaranda, fläskkotletter med aioli och grillad potatis. Anna hade dessutom bakat en banan o chokladkaka.. sluuurp sa det!



Vi har hittat en supermysig grönsaksbutik som känns lite saluhalls aktig, priserna är fortfarande låga och vi har vidgat våra vyer med bland annat sparris, jordärtskocka och palsternacka :)

Kommentarer

  • Bebis fan säger:

    Mat och mums, ser hur allt följer våra traditioner. mat överträffar allt, är det bästa sociala kitet.

    kram

    2012-03-31 | 08:33:10

Kommentera inlägget här: