detlillaaventyret

Underbara lördag!

Kategori: Allmänt

När stormen väl hade lagt sig så fick vi ett strålande väder med massa sol, förvisso fortfarande minusgrader, men ändå :) Efter en liten sovmorgon, så körde vi en vända till City Gross. Och i bilfärden föddes en ide om att vi kanske skulle grilla till kvällen. Väl framme på City gross så tar vi vår lille vagn å påbörjar vår shopping, inser att kl "bara" är 11 på förmiddagen.. Det e duktigt för att vara oss! Vi börjar fundera på vad vi egentligen gjorde hemma vid de här tiden, för att vara ute o storhandla var vi då inte!



Lyxfrukost!

Hemma dukar vi upp till storfrukost innan vi ska ta tag i nästa projekt.. Städa.. Hela huset.. För andra gången faktiskt sen vi kom hit så plus poäng till oss!
När vi är klara med allt skrubbande, tvättande o dammande tittar vi nöjt på varandra.. Undrar vad klockan är? 15,00.. Oj.. massor med tid av dagen kvar. Pontus bestämmer sig för att gå ut å sprinag en sväng o Nattis springer iväg till gymmet.



Pontus förbereder sig för att gå ut å springa


Senare under kvällen står pontus ute o grillar. Middagen bestod av fläskkarre, potatis o aioli.. Nu längtar vi till sommaren!

Kommentarer

  • Bebis fan säger:

    Är det svarta skräcken som ska ut och springa.... Vem sjutton skalar ägget?

    2011-02-15 | 09:39:31
  • Nattis säger:

    det e den svarta skräcken som skalar ägg ;) den andre gillar ju inte ägg!

    2011-02-16 | 14:56:25

Kommentera inlägget här: