detlillaaventyret

Stockholm

Kategori: Allmänt

Efter 4 månader i Kalmar tog vi oss äntligen hem en sväng till stockholm, mini semester tänkte vi, men vad fel vi hade ;)
Dagarna har varit fyllda med aktiviteter och nu när vi kom tillbaka till kalmar så var vi helt slut. Men vi har haft det super trevligt å det va läääänge sen vi åt så god mat!!! Och framförallt vilken fantastisk blandning, hos anki o classe blev d traditionellt påskmat till förrätt, oxfile o potatisgratäng till varmrätt, pannacotta till efterrätt.
Hos Sussi blev det plockmat, alltifrån räkor, revben till sill o Ben & Jerrys Muffin. Hos Igor o Nina blev det grillat i alla dess former och till Pontus stora glädje Kronärtskockor. Hos Thomas blev det anka med potatis o sallad.. Och tårta såklart! De tre första dagarna orkade vi även konsumera alkohol i alla dess former.. Söndagen var våra kroppar ganska lessna.. Nu ska vi vara nyktra till midsommar (får väl se om det nu håller)

Bildregn:



Efter ett besök hos farbror doktorn tog mamma o jag oss en prommis på djurgården under torsdagen. Jag trodde doktorn skulle få amputera bort min tå men det visade sig bara att det va en liktorn.. Bara lite pinsamt sådär..



Vi såg massa hägrar ute på djurgården..



Å så gick vi en kärleksstig på säkert hela 150 m ;)



Upptäckte att fåglarna vi sett i trädet inte var storkar utan hägrar dådå ;)



Lillfisen blir som vanligt bortskämd



Ben & Jerrys muffinsar.. Inte så goda som man skulle kunna tro tyvärr..



Passade på att jobba lite medans jag var hemma.. Ett pass på Betsys i Hallen.. Suktad till max, inte bra för beach 2011 formen



Ett "knack ägg" Det ser inte så stort ut på bilden men det va det.. Det vägde över 1 kg.. Du "knackar" på skalet som e gjort av choklad, så bryter du bort bitar o inne i ägget ligger massa lösa praliner.. Mmmmm...



Måndagen innehöll ett besök i kyrkan för att kolla musikalen Hanna



Nina spela Maria Magdalena o skötte sig superb!

Kommentarer

  • Bebis fan säger:

    Usch; vad är det för odjur, som matar den vackra katten...

    2011-05-01 | 19:30:59
  • Nattis säger:

    Hahahaha, sluta nu! Du e ju värsta snyggingen, speciellt i min klänning :P

    2011-05-02 | 17:08:52

Kommentera inlägget här: